Tendinte 2017 in amenajarea living-ului

Camera de zi este locul unde ne petrecem cel mai mult timp si de aceea am facut o cercetare sa vedem care sunt tendintele pentru camera de zi din 2017. Mai jos v-am pregatit cateva poze cu diferite camere unde sau folosit diferite culori si materiale. Vezi pozele de mai jos si incepe si tu modificarea camerei de zi.

Este bine cunoscut faptul că în anul 2016 gama cromatică a fost în jurul culorii cuprului, pentru anul 2016 tendințele se vor baza pe o paletă cromatică îndrazneață și plină de asocieri inovatoare pentru decorarea locuințelor .

Potrivit Institulului Pantone, de renume mondial, culorile anului 2016 vor fi rozul Rose Quartz și albastrul pastel Serenity. Aceste două nuanțe inspiră calm, sunt culori reci care vin să relaxeze, dar și să ofere impresia de siguranță, de noi începuturi. În continuare vă prezint câteva imagini în care am încercat să regăsesc aceste două culori.

Cherished gold reprezintă o continuare a nuanței anului trecut, cupru “blush” și este strâns legată de continuarea trendului de a se folosi tonuri metalice in amenajarea caselor. O nuanță calduroasa și subtilă, auriul “prețios” se asortează foarte bine cu nuanțe vioaie pastelate și cu tonurile unor bijuterii prețioase.

Chiar dacă locuiți într-o casă mai veche sau într-un apartament mai nou, aceste nuanțe și tonuri de vopsea reprezintă o alegere potrivită pentru orice tip de spațiu. Specialiștii de la Dulux au combinat aceasta nuanță de auriu semiprețios cu o selecție de nuanțe bine coordonate, care să potenteze și să aducă și mai multă strălucire în amenajarea locuinței tale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s